Rossignol

Alla inlägg den 24 mars 2014

Av Bella - 24 mars 2014 22:12

Jag älskar att vara ledig på
Måndagar speciellt när solen lyser!

Jag och Sanna la spår till varandra! Ett varsitt ängspår o ett varsitt skogsspår! Zion fick ett Apellspår på äng! Eftersom att vi alltid,oftast, har så jävla kassa starter så ska jag nu motivera upp honom att ta tag i spåret och komma iväg vid start! Så lägger godis titt som tätt i spåret fram till första pinnen(sen inge mer godis i spåret resten av biten). Vilket har fungerat bra och han pinnar iväg bra! Ska setgvis lägga färre o färre godisar o tillslut ta bort de helt såklart! Har även små öppna burkar i spåret med godis i ist för pinnar, orsaken är att jag håller på att lära in ligg markering o ska då inte blanda in pinnarna i spåret förrän markeringarna är klara! Spåret tog han iaf jätte bra idag.. Godis starten blev bra och sen kom han iväg super fint efter varje apport, bra fart o bra drag i linan och SPÅRGLAD! Finakillen!
Wilja fick spåra i skogen med alla pinnar in och jag va helt slut när vi kom fram till slutpinnen!
Vi åkte sen till skjutbanan och träna lydnad med sockerligan!
Zion fick ligga plats med brudarna varav en va i höglöp! De skötte han bra! Komenderad frittfölj, en kedja och apporten blev dagens träning och de gick såå bra (med 2 löptikar som störning bla) En kanon peppig dag där allt bara känndes så himla bra!! Mer såna dagar, de gillar vi!!
Körde lite kort med Wilja också! Hon kan inte ställandet längre och positionen i friaföljet är katastrof! Men de gör inget för hon är så guuuullliiiig!

Ovido - Quiz & Flashcards