Rossignol

Alla inlägg den 18 februari 2015

Av Bella - 18 februari 2015 16:54

Idag fick vi till ett efter längtat sök pass! Man kan säga att jag fick kvitto på Zion överdrivet långa grundträning! Jag har tvivlat på om han verkligen kan gå rakt ut på djupet utan någon slags hjälper, och har inte vågat chansa för att se! Men idag gick han helt jäkla perfekt helt utan hjälper! 6 raka djupa fina skick! Där figgarna belöna med lek för att sedan bli passiva o jag kallade in Zion på en triangel inkallning! De näst sista skicket började han kännas trött och jag gjorde då en flying från den figgen ut på 8:onde och sista skicket, snyggt!!!! Vi slutade där och jag va så nöööjd med guldräven!

Vi har inte tränat sök på ett tag för all jävla snö men lite markerings träning har vi fått till och en hel del upplet och lite trött lydnad! Usch va tråkigt m lydnad i de här vädret!
Ett sim pass i veckan och agility i ridhus hinner vi med också! Det flyter på med träningen men nog längtar jag till barmark och ljusa kvällar!!

Wilja fick spåra idag.. Jag va helt slut när vi kom i mål, tungt att gå i snön alltså! Men hon va duktig i vanlig ordning. Älskling tjejen!!!

Ovido - Quiz & Flashcards