Rossignol

Alla inlägg den 3 maj 2015

Av Bella - 3 maj 2015 15:46

Har haft en fantastisk bra långhelg! Slutade 13 i torsdags o ledig till imorgon, underbart och behövde de verkligen, älskar mitt nya jobb men det har vart väldigt intensiva veckor!

I fredags körde vi sök, på 2 pers, Maja o Jag vallade 5 korridorer!
1. Station 1, markering lösrulle
2. Station 2, markering lösrulle
3. Station 2, markering lösrulle
4. Tomslag
5. Station 1, direkt belöning

I går åkte jag till Västerås o tävla agility med Jamie o Zion! Zion disk som vanligt och Jamie tog en agility pinne och blev uppflyttad till klass 2!

Trötta och frussna då de va skit väder åkte vi tillbaka till enk, och körde ett sökpass, jag va lite omotiverad så Zion fick träna flyings, raka djupa m direktbelöning! Fint!
Efter de och en sväng rapport så tog vi en skogspromenad och väl hemma var hundarna TOK TRÖTTA! Och jag med!

Idag bar de iväg till Västerås igen för hopp klass, idag sol o Eva som sällskap!
Zion gick så jäkla bra första loppet men tyvärr en rivning, men vårat första "5 fel" ibland får man vara glad för de lilla! Kul att äntligen få se en tid på hundskrället, han går relativt snabbt alltså! Ettan, en bc, 26.05 o Zion låg på 26.15 ! Wow, han går jäkla bra när allt flyter på och jag handlar rätt! Andra loppet kaos!
Vårt absolut störta problem den här helgen har vart tjuvstarterna, han har setat o SKRIKIT i starten och startat när han själv velat! Helt blockad och bara köööört VARJE lopp! Så de är nått jag måste ta tag i, helt enkelt ut o tävla och träna tjuvstarter! Får aldrig fram den där hetsen på träning! Men coool är han o med mer träning tror jag att det kan bli nått av han med ;)

Jamie tog en hopp pinne idag och de var hennes 5:e, så en titel blev de! AgHD 1 !! Bästa Jejjan! Hon har vart totalt jäkla galen både igår o idag i dom först loppen för att sen, både igår o idag, sten coolt och säkert klara de sista loppen! Flyter de på så kommer farten också, igår en 3:e placering o idag en 6:e! Så jäkla nöjd!

Jag har nu tävlat Jamie i 6 starter och tagit 4 pinnar (2 i hopp och 2 i agility) Känns riktigt kul!!

Idag efter tävlingen så träffa vi Maja i enk och tränade ett lydnadspass!
Zion va på hugget och gick riktigt fint!
Rutan
Fjärren
Apport
Kort FF
Hoppet
Kryp
Tung apport
Skall
Stegen
Sakta gående

Vilken energi!! Kul kul

Ovido - Quiz & Flashcards