Rossignol

Alla inlägg den 8 maj 2016

Av Bella - 8 maj 2016 23:06

Underbara dagar med sol o värme!

Långledigt för vanliga döda, vanlig ledig helg för mig! Men har ändå haft långledigkänsla! I torsdags efter jobbet så åkte jag o Henning till några vänner o grilla o drack några kalla öl! Så mysigt o riktig sommarkänsla! Blev lungt då jag jobba på fredagen. Som vanligt på fredagar är vi ute o jobbar på Dunderhallen. Vi rensa bort massa träd o slet o svettades i värmen! Underbart! Efter jobbet så åkte jag o Henning med hundarna ut till Thessan o Micke där hundarna fick härja fritt på deras stora tomt! Efter nån timme i solen så bestämde vi för att åka hem o byta om för att åka in till stan o käka o ta några öl! Väldigt trevligt! Lördagen så mötte jag upp Maja o Malin för lite skogsträning. Zion fick träna markeringar, gick kanon! Vi åkte sen till Äspuss och hundarna fick bada en sväng. Vi avsluta dagen med lite lydnads träning o fika i solen, på kvällen grilla vi och satt ute tills det blev kallt, runt 22! Då fick jag o Jenny för oss att såga ner ett träd så de gjorde vi! Haha

Idag åkte jag o Zion till fårhagen o kolla på när det vallades. Jag satt mest o njöt i solen. Tog en lunch med Malin o åkte sen ut till Matte o Camilla o kika på deras fantastiska hus som dom håller på att renovera! Blir så jäkla bra det där! Ca 240 kvm är huset o dom har blåst ut allt! Men snart är dom klara och jag är så imponerad av deras arbete dom lagt ner på huset! Så duktiga!
Zion hade nog fått solsting o slog över i den värsta adhd:n någonsin och sprang runt med sin boll och va dryg i över en timme ute på gården, haha! Hopp in i bilen o somna som en stock medans jag mötte upp Matilda o Viggo för lite spår! Vi gick ett varsitt kort spår åt varandra o tanken va långpromenad i väntan på spåren med det blev hänga i solen o snacka skit i en timme ist! Skönt! Spåren gick bra! Och när vi vara klara för dagen vid kl 17, så va jag trött o Zion med! Vi åkte o käka o handla med mamma o sen hem o slappa! Riktigt skön helg! Imorgon börja en hemsk jobbevecka med 8 dagar på raken! Men den ska vi nog överleva och få in ett å annat träningspass också!


Välkommen sommaren!

Ovido - Quiz & Flashcards