Rossignol

Alla inlägg den 11 september 2013

RM

Av Bella - 11 september 2013 22:04

I Torsdag åkte vi en hel bunt med sockervindar till Håverud för att kika/tävla på rasmästerskap i lydnad och bruks.Vi som inte tävla var publik hela helgen... och hejjade fram duktiga aussies! Vi bodde 4 st i våran stuga och sammanlagt hade vi 6 hundar. Härligt ös i lilla stugan, tyckte jag o maja som sov på loftet, vad Liza och Angelica tyckte, det är nog en annan femma, haha! Mycket bra miljöträning hela helgen.  Vi hade kull kampen på Lördagen innan middagen, frågesport och roliga lekar. Kull4 kom 2:a....Det viktigaste är ju inte att vinna utan att delta.. höhööhö! 

 

 

       

 

En mkt bra helg med fina sockervindar som gjorde bra ifrån sig!!! Hejja Er!! 

 

Nåväl.. igår spårade Zion... nästan 800 m, med 4 pinnar och ett slut. Alla pinnar in och hej va det gick undan, riktigt fint tempo! Vi hade inte spårat då på 5 dagar, så han kändes väldigt taggad! . 

IDAG DÄREMOT, blev det 2 pinnar in  (av 4) och sen bröt jag, han tappa spåret, leta leta leta leta men hitta det aldrig igen,då bröt jag. Wilja fick sedan gå spåret, men hon hade rätt svårt hon med. Hon plockade iaf 2 pinnar, varav en pinne tillhörde Tihjas spår, ja dom hade alltså korsats, hel vimsigt blev det, när två blondiner ska lägga spår (jag o matilda, haha) 

 

Efter några svettiga timmar i skogen åkte vi till klubben för lydnad. Vi hann träna lite innan Onsdagslydnaden drog igång (som jag höll i ) Körde en kedja, som gick bra. Sedan ställande och läggandet.Läggandet bra, ställandet....VAD ÄR DE? Han har glömt,.. så vi börjar om från ruta 1, (peppande) Platsliggning brevid Viggo med belöning bakom honom, funka toppen! fortsätter med långa avstånd, vanligt ligg. Nära avstånd längre tid, hakan i backen. Har ju fått för mig att ha vänster sväng på helt om. Passade då på att fråga Maria om tips till träning, fick bra tips som vi ska försöka få in... Så vi får se hur der går. Ska bli spännande och se om vi får till! Men just nu känns tävling rätt långt bort. Man blir lite lätt iriiterad när momet som har sutit så bra nu helt plötsligt är som bort blåsta. hmm.. va kan jag skylla på.. han är 8 månader? Ja, vi kör på de!! Imorgon är en ny dag, och min plan för morgondagen är lydnad, träna in första biten i  vänster helt om,  en kedja och ett fint ställande under gång, och så ska vi leka oss igenom de andra momenten (inga detaljer ska tränas) Sedan ska jag avsluta min lediga dag med ett kort, enkelt spår med  belöningar utkastade när han minst anar det! och sedan ska vi spåra igen tidigst Måndag. Thats the plän!    

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards