Rossignol

Alla inlägg den 25 september 2013

Av Bella - 25 september 2013 15:12

Igår la Maja ett ca 350 m äng spår åt Zion. Jag tänkte igår att nu får det vara nog med bebis selen och tog då den fina björkis selen vi fått låna! I vanlig ordning blev han sur, som alltid med ny sele.. Men han ångade på i spåret som värsta X 2000 tåget fram till 1:a pinnen! Belöning och spåra vidare, hann då med två "jag-tänker-larva-mig-kullerbyttor" LÄGG AV MED DÄR SA JAG. OKEJ DÅ SA ZION och fortsatte spåra vidare, fram till pinne 2, som han inte tog, han stanna, leta,stanna,leta,vinda lite och sket sen i den å spåra vidare fram till slut pinnen! Synd med sista pinnen annars ett KANON fint spårarbete!
Idag gick det sämre, fortfarande sur på nya selen men accepterar den! For i väg fint fram till första pinnen, sen tappa han spåret och hitta de inte igen..

Wilja fick sitt första blodspår idag! Ca 400 m med blodstänk vart 5:e steg och ett viltben i slutet! Jäääklar va bra det gick, har aldrig sett Wilja så nogrann och konsentrerad i ett spår förrut! Bra fart hade hon också!! Märkte sist biten att hon var trött men tog sig fint fram till slutet!! Super nöjd tjej som fick tugga i sig sitt ben! Smaskens sa hon!

Åkte sen och åt en snabb lunch på Hennings jobb! Tog sen ut Zion för lydnad med störning! Jäkla va bra de gick!! Skönt, då kan jag glömma det usla spåret!!

Ovido - Quiz & Flashcards