Rossignol

Alla inlägg den 5 mars 2015

Av Bella - 5 mars 2015 22:17

Idag har jag fått vår känslor DELUX! Strålande sol som värmde, jackan rök direkt och hela dagen har jag gått i tröja!

Igår var det sämre väder men träning blev det ändå..vi mötte upp Matilda för lite skogs träning! Upplet stod på schemat och det gick kalas bra!
Zion har bestämt sig att från o med, för nån dag sedan, sluta hata tjänstetäcket! Bra, tack, de va på tiden!

Efter upplet och massa babbel o en liten promenad, så åkte jag o jobba en liten stund mellan 13-16 bara.
Skynda mig hem o hämta Zion o mötte upp Sanna! Vi åkte till Lillkyrka och valla får i ridhus! Det var ju som vanligt svårt! Ska ta mig en funderar om vi ska ta oss ann vallningen på riktigt.. För ett pass då o då, ger ju såklart inget!

Idag tog vi en lite sovmorgon innan vi åkte ut till Sanna! Ett pass upplet fick det bli idag igen! Kul !
Sen blev det en lunch ute i solen tillsammans med 7 underbara valpar! Vi fota dom och packa sen in alla i bilen för en tur till veterinären! Duktiga valpisar! Så mysigt att få hänga med dom, jag blir så valpsjuk och denna kull är ju helt i min smak, bara massa fina röda och redmerle!!

Vi var klara till 16.00 o eftersom att det fortfarande är ljust då så fortsatte träningen!

Zion fick träna triangelinkallning! Jag skicka honom på djupa raka sök skick på Majson. Jag gick fram på stigen o sedan ut i skogen (o ropa på honom), för att hjälpa honom att tänka snabbaste vägen till mig o inte snabbaste vägen tillbaka till stigen! 4 av 6 inkallningar gick riktigt fint och de andra 2 gick han samma väg tillbaka, då tog jag bara tillbaka honom till figgen, gick tillbaka till stigen o fram o ut o kalla in igen men då längre ut i rutan för bättre hjälp! Då gick det bra!

Vi avslutade dagen med middag på Sarajevo och genomgång av dagens träning! Vi fastna i tankar och funderingar av tomslag, framslag, station 2 och 3, flyings ja helt enkelt i de jag o maja verkar gilla allra (bruks) bäst, SÖKET!!

Jag ska bläddra lite i bibeln och lägga upp fortsatt träning!

Ovido - Quiz & Flashcards