Rossignol

Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Bella - 8 mars 2015 23:51

Trots alldeles för lite träning åkte jag i imorse med mina väldigt trötta ögon till Fagersta med Zion och Jamie! Årets första Agility tävling och 4 lopp var för Jamie o Zion stod på schemat! 2 Agility starter och 2 hopp starter! Zions två första agility lopp kändes helt okej! Och vi klarade av svårigheter vi knappt klarat på träning och perfekta kontaktfält! Dock alldeles för het på gröten, snabbt är bra tänker han o gick bla ur slalomet o tog fel hinder, disk! Lopp 2, fel hinder, disk!

Jamies gick ut på sitt första lopp o la ribban, nolla och placering 11 av 80, pinne! Coola bruden taggade upp till lopp 2, och fick 15 fel.. Hon rev ett hinder och slarva med uppfatterna pÅ balanshinderna men riktigt roligt taggad och tjejen skrek i slalomet! Kul då Jejjan kan vara svår att få upp i "stress"! Nice känsla!

Hopp loppen på em var det som att Zion liksom tänt till från fm, han skrek i starterna och kunde knappt sitta still! Sista loppet gick han som en klocka, snabb, säker och ett sju jävla tryck! Det flöt på så jäkla bra och så innan slut spurten... Fel tunnel ingång o hela publiken sa neeej i kör och jag kände precis likadant, Neeej! Fan! Kunde jag inte bara vart pytte liiite tydligare så kunde vi ju bara klarat de! Haha, dock lever vi lite på känslan från den banan och ska han gå sådär jäkla bra med lite mer träning och fler tävlingar så kommer den där nollan snart!!

I Jamies näst sista lopp strulade slalomet, vi fick ta om de några gånger och hade sen svårt att motivera henne vidare genom resten av banan..Dålig känsla och dåligt lopp med disk! Attan vi ska ju ha kul ihop jag o jejjan, så min plan till sista loppet var att om hon går ur slalomet så bara kör jag vidare! Hon gick himla bra o säkert och tog i och va faktiskt ganska snabb i banan, o så kom slalomet... Bara slalom, tunnel, hopp kvar.. In i slalomet och jag sa slalom vid varje ingång, ganska bestämt! och loppan tog hela slalomet och nollade banan! Jippii en till pinne och placering 7 av 80! Bästa lilla gullnosen!!

Jag är nöjd över dagen och nöjd över mina små grisar, att trots dåligt med träning går dom ut o gör sitt bästa!! (Jag o Jamie har bara tränat 2 ggr ihop innan tävlingen! )

Nu ska de anmälas till fler tävlingar! Det här ska bli så skoj i sommar!!

Ovido - Quiz & Flashcards